NIEUW www.overcijfers.nl

www.overcijfers.nl

Samen met A.M. Reichwein Administratie ben ik een samenwerkingsverband aangegaan voor een nieuw administratiekantoor.

Steeds vaker kreeg ik de vraag van vooral freelancers en zzp-ers of ik hun boekhouding kon doen inclusief aangiftes BTW, IB en eventueel VPB. Om aan deze vraag te voldoen ben ik op zoek gegaan naar een administratiekantoor waarmee ik kon samenwerken om aan deze behoefte te voldoen. Anne-Marie, eigenaar van A.M. Reichwein Administratie, en ik vullen elkaar in alle opzichten goed aan.

We werken met het boekhoudpakket van Snelstart. Een handige app van Snelstart maakt voor de ondernemer ‘het boekhouden’ eenvoudig en inzichtelijk.

Meer informatie over www.overcijfers.nl volgt later op de website, waar op dit moment hard aan gewerkt wordt om deze zo snel mogelijk toegankelijk te maken voor bezoekers.

Wil je alvast informatie of een vrijblijvend gesprek dan kan je mailen naar info@overcijfers.nl.